Κατασκευή γηπέδου 5Χ5: Γιατί είναι επένδυση;

Έχεις παρατηρήσει ότι σε όλες τις γειτονιές ξεπηδούν γήπεδα 5Χ5; Η κατασκευή γηπέδου 5Χ5, έχει γίνει μία ιδιαίτερα δημοφιλής επένδυση και ολοένα και περισσότεροι βρίσκουν χώρους και τους μεταμορφώνουν σε γήπεδα 5Χ5. Μικροί και μεγάλοι προτιμούν τα γήπεδα 5Χ5 για να περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο και στο πλαίσιο αυτό, οι ιδιοκτήτες εξελίσσουν τους χώρους του γηπέδου και προσφέρουν ακόμη περισσότερες ανέσεις ώστε να γίνονται ανταγωνιστικοί.

Εάν αναρωτιέσαι ακόμη γιατί μία τέτοια κατασκευαστική απόπειρα αποτελεί επένδυση για τον ιδιοκτήτη της,  το άρθρο αυτό θα σου λύσει κάθε απορία. Διάβασε παρακάτω και μάθε γιατί πρέπει κι εσύ να προχωρήσεις σ’αυτή την επένδυση!

1.    Οργανωμένο περιβάλλον άθλησης

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, δημιουργούν την ανάγκη για εκτόνωση και ψυχαγωγία μέσω της άθλησης. Τα γήπεδα 5Χ5, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες μέσα σ’ένα οργανωμένο περιβάλλον, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να προπονούνται ομαδικά και να αποφορτίζονται από την καθημερινή πίεση. Ένα οργανωμένο περιβάλλον άθλησης, εγγυάται την ασφάλεια όσων των χρησιμοποιούν, αφού όλα τα υλικά κατασκευής του γηπέδου, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για ένα άνετο και ασφαλή αγώνα.

Τα δάπεδα, είναι λεία και επιστρώνονται με συνθετικό χλοοτάπητα, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος. Ακόμη, ο σύγχρονος εξοπλισμός που τοποθετείται όπως είναι τα τέρματα, τα δίχτυα, η περίφραξη, συντηρούνται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα και διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που ορίζει ο κανονισμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σ’αυτό το πλαίσιο, οι αθλητές νιώθουν σίγουροι για την ποιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν.

2.     Λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ

Τα γήπεδα 5Χ5, συνήθως είναι ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ κι ο λόγος είναι ότι χρησιμοποιούνται από όλες τις ηλικίες. Άλλοι επιλέγουν την πρωινή άθληση, άλλοι την απογευματινή κι άλλοι τη βραδινή. Το ότι απευθύνονται σ’ένα τόσο ευρύ κοινό, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον ιδιοκτήτη αλλά και την πορεία της επιχείρησης. Ακόμη, δίνει την ευκαιρία στους γονείς που έχουν φορτωμένο πρόγραμμα να φέρνουν τα παιδιά του για προπονήσεις σε ώρες που είναι διαθέσιμοι, χωρίς άγχος και στρες.

3.    Οικονομία και ευελιξία

Για την χρήση ενός γηπέδου 5Χ5 απαιτείται μία μικρή συμμετοχή από κάθε μέλος που προπονείται εκεί. Αυτό το κόστος είναι ιδιαίτερα μικρό και μοιράζεται μεταξύ των μελών που συμμετέχουν στους αγώνες ή και τις προπονήσεις. Η συνθήκη αυτή φέρνει κέρδος στον ιδιοκτήτη ενώ παράλληλα ικανοποιεί και τις ανάγκες των αθλητών, οι οποίοι αθλούνται σε μία σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, με πολύ μικρό κόστος. Επιπρόσθετα, η επιλογή των ημερών και των ωρών που θα κλείνουν ένα γήπεδο 5Χ5, εξαρτάται αποκλειστικά από τους αθλητές και δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων. Με αυτόν τον τρόπο η άθληση, παύει να είναι μία υποχρέωση, αλλά γίνεται διασκέδαση και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους αθλητές.

4.    Χαμηλό κόστος κατασκευής

Το κόστος κατασκευής ενός γηπέδου 5Χ5, είναι ιδιαίτερα χαμηλό ενώ η απόσβεση των χρημάτων γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η δυσκολία έγκειται στο να υπάρχει ο αξιοποιήσιμος χώρος. Οι εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου σε γήπεδο 5Χ5 μπορεί να γίνει άμεσα και επιλέγοντας τα σωστά υλικά, μπορεί να γίνει οικονομικά. Το να πραγματοποιηθεί η κατασκευή του γηπέδου με μικρό κόστος, δε σημαίνει ότι το γήπεδο δεν θα πληροί τους κανόνες ασφαλείας ή θα στερείται από ανέσεις. Με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, μπορείς να μειώσεις αρκετά το κόστος και να μην χρειαστούν ιδιαίτερες εργασίες στον χώρο τοποθέτησης. Το συγκεκριμένο προϊόν, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε επιφάνεια και το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό.

5.    Σημείο συνάντησης για παρέες και γονείς

Κι όμως, τα γήπεδα 5Χ5, έχουν γίνει το νέο στέκι παρεών και γονέων. Οι εγκαταστάσεις που διαθέτουν όπως είναι οι καφετέριες και τα κυλικεία, συγκεντρώνουν γονείς που απολαμβάνουν τις προπονήσεις και τους αγώνες των παιδιών τους, πίνοντας καφέ και συζητώντας με τους άλλους γονείς. Οι παρέες αντρών από την άλλη μεριά, χαλαρώνουν βλέποντας αγώνες, συζητώντας και σχολιάζοντας. Άρα, τα γήπεδα 5Χ5, δεν είναι μόνο χώροι για αγώνες και προπονήσεις αλλά πλέον αποτελούν και σημείο συνάντησης. Αυτό εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες που βλέπουν τα κέρδη τους να αυξάνονται με αυτή τους την επένδυση.

Τώρα, μπορείς να καταλάβεις γιατί τα γήπεδα 5Χ5 υπάρχουν σε όλες τις γειτονιές κι είναι τόσο δημοφιλή επιλογή σε όλες τις ηλικίες. Εάν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μία τέτοια επένδυση, μπορείς να απευθυνθείς σε μία εταιρεία κατασκευής γηπέδων.

Η Terrain, είναι η καλύτερη εταιρεία στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης γηπέδων παντός τύπου. Έως σήμερα, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία αμέτρητες εργασίες κατασκευής γηπέδων 5Χ5, με μοναδικό σκοπό να παραδώσει στους ιδιοκτήτες το γήπεδο των ονείρων τους. Μπορεί η διαδικασία να σου φαίνεται μεγάλη, όμως η ομάδα της Terrain, διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει από το στάδιο της μελέτης της κατασκευής ενός γηπέδου 5Χ5, τον καθορισμό των διαστάσεων μέχρι την τελική τοποθέτηση του εξοπλισμού και των περαιτέρω κτιριακών εγκαταστάσεων.
Επικοινώνησε τώρα, με την αξιόπιστη ομάδα τεχνικών της εταιρείας μας, η οποία θα σε καθοδηγήσει για τα επόμενα βήματα, θα οργανώσει το πλάνο εργασιών και θα ετοιμάσει αναλυτικό κοστολόγιο που θα ανταποκρίνεται πλήρως στον προϋπολογισμό σου.