Χαρακτηριστικά

Χρήσεις

Προσφέρεται κυρίως για γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, διαδρόμους, παιδικές χαρές, και αθλητικές αίθουσες

Σύνθεση

Το resinflex Cushion είναι ένα σύστημα επικάλυψης παλαιών και νέων ασφαλτοταπήτων με μέτρια ελαστικότητα και απόσβεση κραδασμών.
Φτιαγμένο από μείγμα ακρυλικών ρητινών σε διασπορά μαζί με ορυκτά αδρανή πρόσμικτα αλλά και κόκκους καουτσούκ σε σκόνη (στην πρώτη στρώση)αποτελεί ένα όμορφο έγχρωμο σύστημα επιφανείαςγια γήπεδα που έχουν εντατική χρήση.Προϊόν βιομηχανικής τεχνολογίας, κυρίως από ακρυλικές ρητίνες και εξαιρετικής καθαρότητας ορυκτά αδρανή πρόσμικτα, δίνει ένα υψηλού επιπέδου μείγμα.

Εφαρμογή

Με ελαστική σπάτουλα 60-90 cm (ρακλέτα).

Εμφάνιση

Αντιανακλαστική, αδρή, αντιολισθηρή, ομοιόμορφη, συνεχής (χωρίς αρμούς).

Πάχος

2,5 -3,5 mm.

Σκλήρυνση

30′ έως μια ώρα. Εξαρτάται από τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Δεν παγώνει, δεν αναφλέγεται, δεν ξεθωριάζει.

Εφαρμογή

Διαμόρφωση

Ισοπέδωση του φυσικού εδάφους κατά προτίμηση με εκσκαφή, δημιουργώντας την ίδια κλίση που θα έχει και η τελική επιφάνεια του γηπέδου. Δεν πρέπει να παρουσιάζει περιοχές που θα κατακρατούνυγρασία (λακκούβες), αλλά να αποστραγγίζει τα νερά.

Υπόβαση

Ισοπεδωτική στρώση με σκύρα οδοστρωσίας (3Α), περίπου 10 cm πάχος, καλά συμπυκνωμένη. Ισόπαχη επίστρωση με ασφαλτοτάπητα κλειστού τύπου πάχους 5-7 cm.
Σε ορισμένες περιπτώσεις η υπόβαση μπορεί να κατασκευαστεί από τσιμεντοκονία

Συντήρηση

Η συντήρηση περιορίζεται σε ένα απλό σκούπισμα ή πλύσιμο εάν είναι πολύ βρώμικο. Γενικά η φυσική βροχόπτωση είναι αρκετή για να κρατήσει ένα δάπεδο καθαρό. Πιθανή ζημιά από ατύχημα επισκευάζεται εύκολα με μια γεμιστική ρητίνη.

resinlex

Επικοινωνήστε μαζί μας