ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Terrain, σας παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης γηπέδου μπάσκετ.

Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της Terrain, αναλαμβάνουν με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες κατασκευής γηπέδου μπάσκετ. Τα γήπεδα καλαθοσφαίρισης, μπορεί να είναι κλειστά ή ανοιχτά και να χρησιμοποιούνται είτε για αγώνες και προπονήσεις ομάδων, είτε για ιδιωτική χρήση σε αυλές σπιτιών. Φυσικά, οι προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα γήπεδα μπάσκετ, διαφέρουν σε κάθε περίπτωση.

Στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιούνται αγώνες και προπονήσεις, οι διαστάσεις και οι προδιαγραφές έχουν δοθεί από την FIBA ή την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τηρούνται κατά γράμμα από την ομάδα των συνεργατών μας. Γνωρίζουμε πως τηρώντας τους κανονισμούς θέτουμε τις βάσεις για ένα ασφαλές και ευχάριστο παιχνίδι. Στα μικρά γηπεδάκια που κατασκευάζονται στις αυλές και τους εξωτερικούς χώρους σπιτιών, η τήρηση των κανονισμών δεν είναι υποχρεωτική και πολλές φορές αρκεί μία επιτοίχια μπασκέτα για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Η κατασκευή γηπέδου μπάσκετ, περιλαμβάνει στάδιο προετοιμασίας της υποδομής, μελέτης των υλικών και καταγραφής των εργασιών. Οι συνηθέστερες εργασίες κατασκευής γηπέδου που ολοκληρώνει η ομάδα της Terrain, αφορούν:

 • Τοποθέτηση δαπέδου
 • Τοποθέτηση περίφραξης
 • Τοποθέτηση κερκίδων
 • Κατασκευή αποδυτηρίων
 • Κατασκευή κυλικείου (προαιρετικά)
 • Τοποθέτηση μπασκέτας

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε ετοιμοπαράδοτα υλικά με πιστοποίηση και εγγυήσεις και να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες του γηπέδου σας. Η ομάδα της Terrain, μπορεί να σας ενημερώσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε υλικού και να σας προτείνει την πιο αξιόπιστη λύση. Το κόστος κατασκευής του γηπέδου μπάσκετ κυμαίνεται ανάλογα με τον τύπο γηπέδου, τις τεχνικές εργασίες και τα υλικά κ.α. Η Terrain, μπορεί να προσαρμόσει τις τιμές με βάση τον προϋπολογισμό σας και να σας δώσει την βέλτιστη λύση για ένα ποιοτικό έργο!

Ανακαίνιση γηπέδου μπάσκετ

Η ανακαίνιση γηπέδου μπάσκετ, πραγματοποιείται κατόπιν δικού σας αιτήματος, από την έμπειρη ομάδα των τεχνικών της εταιρείας μας. Η ομάδα της Terrain, γνωρίζοντας τις σύγχρονες κατασκευαστικές ανάγκες ενός ασφαλούς γηπέδου καλαθοσφαίρισης, παρέχει τις υπηρεσίες της για να αναβαθμίσει το γήπεδο, άμεσα και αποτελεσματικά. Στα γήπεδα μπάσκετ που χρησιμοποιούνται για αγώνες και προπονήσεις, είναι σημαντικό να πραγματοποιείται τακτική συντήρηση ώστε να πραγματοποιούνται τα παιχνίδια με ασφάλεια. Η ανακαίνιση κρίνεται αναγκαία όταν πλέον η φθορά είναι εμφανής και μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Στις ανακαινίσεις γηπέδων μπάσκετ, παρέχουμε υπηρεσίες για:

 • Αντικατάσταση δαπέδου
 • Αντικατάσταση μπασκέτας
 • Αλλαγή περίφραξης
 • Αντικατάσταση καθισμάτων κερκίδας
 • Αλλαγή φωτισμού

Αυτές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς εργασίες στον τομέα της ανακαίνισης γηπέδου μπάσκετ. Η Terrain, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε αλλαγή, κατασκευή ή αντικατάσταση σε γήπεδα καλαθοσφαίρισης χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Το κόστος της ανακαίνισης, διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του γηπέδου. Έπειτα, από την ολοκλήρωση του έργου, παρέχεται εγγύηση για την διασφάλιση της ποιότητας των εργασιών μας. Επικοινωνήστε άμεσα με το έμπειρο προσωπικό μας και κλείστε ραντεβού για να εκτιμηθεί το εύρος και το κόστος των εργασιών και να σας παρέχουμε ένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωσή τους. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κατασκευή και ανακαίνιση γηπέδων μπάσκετ!

Δάπεδα

Υποδομές

Επικοινωνήστε μαζί μας