Χώροι Αναψυχής

Η Terrain, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης αθλητικών δαπέδων και εγκαταστάσεων, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την διαμόρφωση χώρων αναψυχής όπως είναι οι κήποι, οι παιδικές χαρές κ.α. Με έδρα την Αθήνα, η κατασκευαστική μας εταιρία, ολοκληρώνει έργα μικρού και μεγάλου μεγέθους,  με υψηλές αρχές για την παροχή κορυφαίας ποιότητας αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να μελετά και να παρέχει υπηρεσίες για ιδιώτες σε επίπεδο επαγγελματικών προδιαγραφών.

Χρήση Συνθετικού Χλοοτάπητα για Κάλυψη Επιφανειών

Η πολυετής εμπειρία μας στη χρήση του συνθετικού χλοοτάπητα, μας δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιώντας τον και σε άλλες χρήσεις, όπως κάλυψη επιφανειών χώρων αναψυχής. Ο συνθετικός χλοοτάπητας δημιουργήθηκε από την ανάγκη να μειωθεί το κόστος των γηπέδων και των επιφανειών κήπου με φυσικό γκαζόν.  Έχοντας χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο προϊόν σε πολλές εφαρμογές για την κάλυψη επιφανειών, γνωρίζουμε όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Εγγυόμαστε για την ποιότητα και την αντοχή του και το συστήνουμε στους πελάτες μας για ένα επαγγελματικό και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα. Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον συνθετικό χλοοτάπητα.

Πλεονεκτήματα 

  1. Οι ίνες του είναι από πολυαιθυλένιο, ανθεκτικό σε UV ακτινοβολία και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και υψηλή αντοχή σε καταπονήσεις.
  2. Έχει μικρότερα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης και πολλαπλάσιες ώρες λειτουργίας από το φυσικό χόρτο. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.
  3. Χρησιμοποιείται ιδανικά για γήπεδα ποδοσφαίρου, μίνι ποδοσφαίρου, καθώς και για διαμορφώσεις χώρων αναψυχής, εκδηλώσεων και παιδικές χαρές.
  4. Η εμφάνισή του είναι ίδια με το φυσικό χλοοτάπητα.

Είτε χρειάζεστε μια αλλαγή στην αυλή και στον κήπο σας, ή μια καινούργια ιδέα που σκεφτήκαμε, οι αξιόλογοι τεχνικοί της Terrain, μπορούν να σας βοηθήσουν. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα προσανατολισμένη στην λεπτομέρεια που μπορεί να μετατρέψει μια βαρετή αυλή σε καταπράσινο παράδεισο. Προσφέρουμε πολλές διαφορετικές λύσεις για τις ανάγκες τής διαμόρφωσης του χώρου, και θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις επιλογές που θα ωφελήσουν την αισθητική του.

Αν ψάχνετε για μια διαφορετική πινελιά στο χώρο σας, θα θέλατε να μας γνωρίσετε! Επικοινωνήστε σήμερα με την Terrain για επαγγελματικές λύσεις στον τομέα του σχεδιασμού και διαμόρφωσης χώρων αναψυχής με συνθετικό χλοοτάπητα!

Επικοινωνήστε μαζί μας