Φωτισμός γηπέδου

 

Η Terrain, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον φωτισμό γηπέδων. Ο φωτισμός, τοποθετείται κι είναι αναγκαίος σε κλειστά και ανοιχτά γήπεδα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιούνται οι αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου και ο αγωνιστικός χώρος , καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο φωτισμός πρέπει να είναι τέτοιος που να επιτρέπει την άνετη διεξαγωγή των αγώνων και γι’ αυτό η εταιρεία που θα αναλάβει την εγκατάσταση πρέπει να έχει εμπειρία και εξειδίκευση. Οι τεχνικοί της Terrain, εκπαιδεύονται καθημερινά και ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα του φωτισμού γηπέδων. Προμηθευόμαστε συστήματα φωτισμού από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και πραγματοποιούμε κάθε εγκατάσταση εύκολα και γρήγορα.

Η Terrain,  έχοντας πολυετή πείρα μελετά, και εγκαθιστά ολοκληρωμένα συστήματα φωτισμού, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που θέτει η Γ.Γ.Α. για διεθνείς, εθνικούς, ή τοπικούς αγώνες. Γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο έργο, δίνει αξία στην επένδυση που κάνετε και συνδράμει στην διεξαγωγή ενός ευχάριστου αγώνα.

Συστήματα Εγκατάστασης Φωτισμού γηπέδου

Η αξιόπιστη ομάδα της Terrain, αναλαμβάνει να τοποθετήσει τα συστήματα φωτισμού γηπέδου που ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Παρακάτω θα βρείτε τα είδη φωτισμού που επιλέγουμε για φωτισμό γηπέδων και εγγυόμαστε για την ποιότητα και την απόδοσή τους:

Ιστοί (κολώνες).

Ανακλινόμενοι (με αντίβαρο)  η μη ύψους από 7 μ. έως 12 μ. σιδερένιοι γαλβανιζέ η βαμμένοι με αντισκωριακό και χρώμα κυπαρίσσι ή γκρι. Οκτάγωνοι ή στρογγυλοί.

Ελάσματα στήριξης (καπέλα).

Τοποθετούνται πάνω στις κολώνες και
στερεώνονται με βίδες.

Προβολείς

Είναι από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο βαμμένο σε χρώμα μαύρο. Ο ανταυγαστήρας είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο ασύμμετρου ή συμμετρικού σχήματος. Το γυαλί είναι πάχους 5 χιλ. ασφαλείας, ανθεκτικό σε θερμοκρασιακές μεταβολές και οι λάμπες είναι αλογόνων μετάλλων 400W η 1000W.

Καλωδίωση – Πίνακας(κολώνες).

Τα καλώδια είναι ειδικού τύπου ΝΥΥ ανάλογης διατομής και ο ηλεκτρικός Πίνακας εξωτερικών χώρων στεγανός IP65.

Η ομάδας των έμπειρων τεχνικών μας, θα αναλάβει την εγκατάσταση του κατάλληλου φωτισμού στο χώρο του γηπέδου και θα πραγματοποιήσει δοκιμές και ελέγχους για να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε την Terrain, για ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις στον φωτισμό γηπέδων!

Επικοινωνήστε μαζί μας