ΣΤΙΒΟΣ

Η Terrain, με συνέπεια και επαγγελματισμό παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για την κατασκευή και ανακαίνιση του στίβου σας.

Κατασκευή στίβου

Η έμπειρη ομάδα τεχνικών της Terrain, αναλαμβάνει καθημερινά εργασίες κατασκευής στίβου αθλητικών εγκαταστάσεων, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η κατασκευή στίβου, απαιτεί εξειδίκευση ώστε να πραγματοποιηθεί ειδική μελέτη του χώρου και να διαπιστωθεί ότι πληρούνται όλα τα κριτήρια για την ασφαλή χρήση του γηπέδου από τους αθλητές. Ο στίβος, συνήθως καλύπτει περιμετρικά τον εσωτερικό περιφερειακό χώρο ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, ωστόσο υπάρχουν και γήπεδα αμιγώς διαμορφωμένα για τις ανάγκες του στίβου. Η Terrain, μπορεί να φέρεις εις πέρας κάθε έργο για την κατασκευή γηπέδου στίβου, θέτοντας ένα αξιόπιστο χρονοδιάγραμμα εργασιών. Για την κατασκευή στίβου, οι τεχνικοί μας, λαμβάνουν υπόψη τα εξής:

  • Το συνολικό μήκος του στίβου δε πρέπει να ξεπερνά τα 402,34 μέτρα.
  • Ο στίβος χωρίζεται σε 6 έως 8 διαδρόμους που διαθέτουν λευκές διαγραμμίσεις.
  • Τοποθετείται ειδικό ελαστομερές κεραμόχρωο υλικό.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνάδουν με τις διεθνείς προδιαγραφές (IAAF) και ελέγχονται με ιδιαίτερη προσοχή από την τεχνική μας ομάδα. Είναι σημαντικό να τηρούνται για να διεξάγονται εύκολα και με ασφάλεια αγώνες στίβου που συνήθως περιλαμβάνουν (αγώνες ταχύτητας, σκυταλοδρομίας, άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος, αγώνες ρίψεων κ.α.). Η αξιοπιστία της Terrain, εγγυάται ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο γήπεδο στίβου σας. Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να δείτε δείγματα προηγούμενων εργασιών και να αποκτήσετε μία ολοκληρωμένη άποψη για την ποιότητα των έργων που παραδίδουμε. Το κόστος για την κατασκευή στίβου, προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές σας και του χώρου που θα αξιοποιηθεί για τη συγκεκριμένη επένδυση. Εμπιστευθείτε μας και θα έχετε ένα πραγματικά εντυπωσιακό γήπεδο στίβου!

Ανακαίνιση στίβου

Η ανακαίνιση γηπέδου στίβου, αποτελεί αδήριτη ανάγκη ειδικά στις περιπτώσεις που το γήπεδο χρησιμοποιείται για τις προπονήσεις και τους αγώνες αθλητών. Με το πέρασμα των χρόνων, στα γήπεδα στίβου και τις εγκαταστάσεις τους, παρατηρούνται φθορές που δυσκολεύουν τις προπονήσεις των αθλητών. Οι πιο συνηθισμένες φθορές εντοπίζονται στο ειδικό δάπεδο και στις διαγραμμίσεις. Ακόμη, οι εγκαταστάσεις του γηπέδου(κερκίδες και αποδυτήρια) φθείρονται από την καθημερινή χρήση ενώ κρίνεται αναγκαίος ο εκσυγχρονισμός τους ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του κοινού και των αθλητών. Λιγότερο δημοφιλείς είναι οι εργασίες που αφορούν την περίφραξη του γηπέδου και την αλλαγή των συστημάτων φωτισμού. Οι τεχνικοί της Terrain, μπορούν από την πρώτη επαφή με το γήπεδο στίβου σας, να καταγράψουν τις ζημιές και τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Με την επισκευή των φθορών και την χρήση υλικών μεγάλης αντοχής, μπορείτε να έχετε ένα γήπεδο ασφαλές με επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Οι τιμές στις ανακαινίσεις γηπέδων στίβου εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθεί, ο εξοπλισμός που θα χρειαστεί για την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών, το εργατικό δυναμικό που θα απασχοληθεί αλλά και ο δικός σας προϋπολογισμός, είναι μερικοί από τους παράγοντες που θα επηρεάσουν το τελικό κόστος της ανακαίνισης γηπέδου στίβου. Η Terrain, θα αναλάβει όλο το φάσμα των εργασιών και θα οργανώσει πλάνο εργασιών που θα διαμορφωθεί με την σύμφωνη γνώμη σας. Στους προηγούμενους πελάτες μας και τα τελευταία έργα μας, θα βρείτε την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να ξεκινήσουμε την ανακαίνιση του γηπέδου στίβου σας στη στιγμή!

Δάπεδα

Υποδομές

Επικοινωνήστε μαζί μας