Πολυβινύλιο PVC

Η Terrain, πρωταγωνιστεί στα πολυβινυλικά δάπεδα τα οποία αποτελούν πρώτη επιλογή για την κάλυψη κλειστών γηπέδων. Οι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση πολυβινυλικών δαπέδων, με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών. Η συνεργασία μας, με τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα των δαπέδων, μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε υλικά τελευταίας τεχνολογίας και να τα παρέχουμε στους πελάτες μας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τα πολυβινυλικά δάπεδα, που χρησιμοποιούνται σε κλειστές αίθουσες πολλαπλών αθλημάτων, διαθέτουν αμέτρητα πλεονεκτήματα. 

  1. Εξασφαλίζουν σταθερότητα και αντοχή. Είναι σε ρολά σταθερών διαστάσεων με επιφάνεια από χλωριούχο πολυβινύλιο πάχους 1,45 χιλ. (επιφανειακή στρώση) ενισχυμένο με ίνες fiberglass και παχύ κυτταρώδες υπόστρωμα ή καουτσούκ για απόσβεση κραδασμών. Επικολλούνται στην προς επίστρωση επιφάνεια με ειδική μαγνητική κόλλα .
  2. Οι αρμοί ή συγκολλούνται θερμικά με ειδικά εργαλεία και κορδόνι συγκόλλησης ή συγκολλούνται με μαγνητική κόλλα αν ταιριάζουν απόλυτα χωρίς να αφήνουν κενά (στην περίπτωση αυτή δεν είναι έντονα εμφανείς).
  3. Τα Δάπεδα PVFLEX υπάρχουν σε διάφορα πάχη και αποχρώσεις καθώς και σε αποχρώσεις και σχέδια ξύλινων δαπέδων (παρκέ). Έτσι, μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε την απόχρωση που επιθυμείτε εύκολα και οικονομικά.

Η διαδικασία της τοποθέτησης πολυβινυλικών δαπέδων, πραγματοποιείται με συνέπεια και προσοχή στην λεπτομέρεια. Επιθυμούμε να αναλαμβάνουμε και να ολοκληρώνουμε έργα που φέρουν την υπογραφή μας. Σε κάθε έργο λοιπόν, δίνουμε όλη μας την ενέργεια ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη και να διαφημίζει την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Το κόστος της εγκατάστασης του δαπέδου αλλάζει με βάση τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες του χώρου σας. Ωστόσο, εγγυόμαστε ότι οι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν την πιο συμφέρουσα λύση για το δάπεδο του γηπέδου σας.

Η Terrain, βρίσκεται έτοιμη να αναλάβει την τοποθέτηση πολυβινυλικού δαπέδου στην αθλητική σας εγκατάσταση, με προγραμματισμό, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Συνομιλήστε σήμερα με την αξιόλογη ομάδα συνεργατών μας και κλείστε ραντεβού για να αποκτήσετε το δάπεδο που έχετε ονειρευτεί!

Επικοινωνήστε μαζί μας