ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στην Terrain, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης γηπέδου ποδοσφαίρου με γνώμονα τις ανάγκες σας.

Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου

Η εταιρεία μας, Terrain, πρωταγωνιστεί στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης γηπέδων ποδοσφαίρου από το 1989, αναλαμβάνοντας με συνέπεια και αξιοπιστία έργα μικρών και μεγάλων απαιτήσεων. Η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου απαιτεί προετοιμασία, μελέτη και διερεύνηση των αναγκών του χώρου. Ο τύπος του γηπέδου ποδοσφαίρου που επιθυμείτε να κατασκευάσετε, είναι εκείνος που θα ορίσει τις προδιαγραφές και τις εργασίες που πρέπει να υλοποιηθούν. Η έμπειρη ομάδα μας, διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία σε κάθε τύπο γηπέδου ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως διαστάσεων. Οι δημοφιλέστερες εργασίες που πραγματοποιούμε αφορούν κατασκευές ή ανακαινίσεις γηπέδων ποδοσφαίρου 5χ5, 9χ9 ή 11χ11. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι στην κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τις παρακάτω εργασίες:

 • Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα
 • Τοποθέτηση κερκίδας
 • Τοποθέτηση περίφραξης γηπέδου
 • Εγκατάσταση φωτισμού γηπέδου
 • Κατασκευή αποδυτηρίων

Στην διάρκεια της μακρόχρονης πορείας μας έχουμε ολοκληρώσει μεγάλα έργα, σε γήπεδα ποδοσφαίρου που πρέπει να πληρούν τους κανόνες της FIFA. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα έργα μας ικανοποιούν πλήρως τους πελάτες και αποτελούν απόδειξη του επαγγελματισμού και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ανακαίνιση γηπέδου ποδοσφαίρου

Η ανακαίνιση γηπέδου ποδοσφαίρου, αποτελεί μία διαδικασία απαραίτητη για τη σωστή συντήρηση γηπέδων που χρησιμοποιούνται καθημερινά από αθλητές και σε βάθος χρόνου παρουσιάζουν φθορές. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πιστοποιημένα υλικά, αναμορφώνουμε το γήπεδο και του δίνουμε νέα πνοή. Η συντήρηση του γηπέδου μέσω μιας ανακαίνισης, είναι εκείνη που θα διασφαλίσει την προστασία των αθλητών που το χρησιμοποιούν και θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παροχών του. Οι εργασίες ανακαίνισης γηπέδου ποδοσφαίρου μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα
 • Αλλαγή της περίφραξης του γηπέδου
 • Επιδιόρθωση ηλεκτρολογικής βλάβης στα συστήματα φωτισμού
 • Αντικατάσταση σπασμένων καρεκλών σε κερκίδες
 • Αλλαγή συστήματος κερκίδων
 • Αντικατάσταση εξοπλισμού του γηπέδου

Η ανακαίνιση μικρών και μεγάλων γηπέδων ποδοσφαίρου, πραγματοποιείται με βάση τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η Terrain, ολοκληρώνει τις εργασίες ανακαίνισης σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιώντας ετοιμοπαράδοτα υλικά με εγγυήσεις.  Το κόστος της ανακαίνισης του γηπέδου ποδοσφαίρου εξαρτάται από παράγοντες όπως το μέγεθος των εργασιών, το εργατικό δυναμικό που θα απασχοληθεί καθώς και τις ανάγκες σε υλικά για την ολοκλήρωση του έργου.

Δάπεδα

Τεχνητό γρασίδι πληρούμενο με χαλαζιακή άμμο και κόκκους από ανακυκλωμένο καθαρό καουτσούκ. Ο συνθετικός χλοοτάπητας δημιουργήθηκε από την ανάγκη να μειωθεί το κόστος των γηπέδων με φυσικό γκαζόν. Έχει μικρότερα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης και πολλαπλάσιες ώρες λειτουργίας από το φυσικό χόρτο. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια..

Υποδομές

Στην Terrain, εγγυόμαστε ότι το κόστος κατασκευής και ανακαίνισης γηπέδου ποδοσφαίρου, δε θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την αρχή της συνεργασίας μας. Επικοινωνήστε άμεσα και η ομάδα μας θα αναλάβει την παράδοση ενός πραγματικά εντυπωσιακού έργου!

Επικοινωνήστε μαζί μας