Περίφραξη γηπέδου

Η περίφραξη ενός γηπέδου, αποτελεί απαραίτητη κατασκευή για την ασφάλεια των παικτών και των θεατών. Η Terrain, στο πλαίσιο της κατασκευής και ανακαίνισης γηπέδων παντός τύπου, αναλαμβάνει την τοποθέτηση ή αντικατάσταση περίφραξης σε μικρές και μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Όλα τα γήπεδα πού λειτουργούν σε ανοικτούς χώρους πρέπει να είναι περιφραγμένα. Αυτό απαιτούν οι κανόνες ασφαλείας για τους αθλούμενους, η φύλαξη των εγκαταστάσεων και η τέλεια λειτουργικότητα των αθλητικών χώρων.

Η εταιρία μας λαμβάνοντας υπόψη της τις απαιτήσεις της Γ.Γ.Α. για την περίφραξη των ανοιχτών γηπέδων αλλά και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης μεμονωμένα κατασκευάζει περιφράξεις υψηλών προδιαγραφών. Οι έμπειροι τεχνικοί μας, πραγματοποιούν μελέτη και έλεγχο του αγωνιστικού χώρου και προτείνουν εγγυημένες και πιστοποιημένες λύσεις για να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η συνεργασία της εταιρείας μας, με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον τομέα της κατασκευής και του εξοπλισμού γηπέδων, μας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής σε ανταγωνιστικές τιμές. Παρακάτω, θα δείτε τα χαρακτηριστικά των υλικών που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή περίφραξης γηπέδου.

Χαρακτηριστικά Περίφραξης

Ύψος:  3μ., 3,5μ. ή 4μ. με μονοκόμματο πλέγμα

Ορθοστάτες και στέψη (πανοκάσι): Διαθέτουν σωλήνα διαμέτρου 2″ που ενώνονται με διαιρούμενους συνδέσμους.

Γαλβανισμένα υλικά εκτός από τις περιοχές όπου οι περιφράξεις παρουσιάζουν προβλήματα  οξείδωσης (παραθαλάσσιες, με πολλές βροχές)στις οποίες ιδανικό είναι το πλαστικοποιημένο πλέγμα.

 Πόρτες περίφραξης: Είναι κατασκευασμένες από τα ίδια υλικά και με διαστάσεις  2.00  Χ 1,10  μ.

Κατασκευή Περίφραξης

Οι σωλήνες (ορθοστάτες) αφού διαταχθούν οριζοντίως και καθέτως πακτώνονται σε υποδοχές μέσα στο τοιχίο του γηπέδου. Γι αυτό το λόγο έχουν αφεθεί  ανά 3 μ. περίπου. Κατόπιν, τοποθετούνται η στέψη (πανωκάσι) με διαιρούμενους συνδέσμους, οι ούγιες (σύρμα πάχους 4 χιλ. από κολώνα σε κολώνα) και το πλέγμα.

Η Terrain, εγγυάται την επαγγελματική τοποθέτηση περίφραξης γηπέδου και αναλαμβάνει και την μετέπειτα συντήρηση της κατασκευής ώστε να εξασφαλίσει τη μακροχρόνια αντοχή της.

Όργανα Αθλοπαιδιών

Η Terrain, ολοκληρώνει την κατασκευή και ανακαίνιση γηπέδων με την τοποθέτηση οργάνων αθλοπαιδιών. Η τελική φάση κατασκευής ενός αθλητικού χώρου είναι ο εξοπλισμός με τα απαραίτητα όργανα αθλοπαιδιών και η στέγασή του αν αυτό είναι απαραίτητο. Η τοποθέτηση των οργάνων (όπου χρειάζεται) γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό που συνεχώς εκπαιδεύεται σε νέα υλικά και μηχανισμούς, ώστε να μπορεί να προτείνει στους πελάτες την πιο αξιόπιστη λύση. Όλα τα όργανα πληρούν τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α. Η Terrain, φροντίζει να αναλάβει τον έλεγχο και την εγκατάσταση των οργάνων και να εξασφαλίσει την προστασία των αθλητών που χρησιμοποιούν τα γήπεδα. Τα όργανα ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στην καθημερινή χρήση και στη φθορά που προκαλεί ο χρόνος. Οι τεχνικοί μας, συνιστούν την τακτική τους συντήρηση ώστε να διασφαλίζεται η λειτουργικότητά τους και η ασφάλεια των αθλητών. Ακολουθεί, μία λίστα με τα είδη των οργάνων των αθλοπαιδιών που οι τεχνικοί μας εγκαθιστούν καθημερινά σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

ορθοστάτης

Ορθοστάτες

Βόλεϊ ή τένις, σιδερένιους ή αλουμινίου, με μηχανισμό εσωτερικό ή εξωτερικό, σταθερούς ή κινητούς

Μπασκετα

Μπασκέτες

Ολυμπιακού τύπου η μη, σταθερές ή κινητές, κρεμαστές ή υδραυλικές για κλειστά γυμναστήρια.

εστια ποδοσφαιρου

Εστίες

Χάντμπολ, ποδοσφαίρου, χόκεϊ αλουμινίου ή σιδερένιες.

όργανα γυμναστικής

Όργανα γυμναστικής

Μονόζυγα, δίζυγα ασύμμετρους ζυγούς, πλάγιους ίππους, βατήρες, στρώματα κ.λ.π.

ιμαντας για διχτυ τεννις

Αξεσουάρ

Φιλέ τένις, βόλεϊ, αγκύρια, ταινίες, εργαλεία συντήρησης χωμάτινων γηπέδων και γηπέδων από συνθετικό χλοοτάπητα.

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα της Terrain για τον τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού, μεγάλης αντοχής, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίστε ένα επαγγελματικό γήπεδο και επενδύστε σε υλικά και έργα που θα προσφέρουν ιδανικές συνθήκες τόσο στους αθλητές όσο και στους θεατές!

Επικοινωνήστε μαζί μας