Παρκέ

Η Terrain, δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση παρκέ πατώματος σε αθλητικές εγκαταστάσεις των οποίων οι κανονισμοί λειτουργίας τους το υπαγορεύουν. Το μόνιμο ξύλινο αθλητικό δάπεδο είναι δάπεδο αγωνιστικών χώρων η χώρων προπονήσεως κλειστών γυμναστηρίων. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προτερήματα του πατώματος παρκέ, το καθιστούν ιδανική επιλογή για την διεξαγωγή ασφαλών και ευχάριστων αγώνων και προπονήσεων. Αποτελείται από τρεις κυρίως στρώσεις και κατασκευάζεται έτσι ώστε να εξασφαλίζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς για αθλητική χρήση. Η εταιρία μας κατασκευάζει τα μόνιμα ξύλινα αθλητικά δάπεδα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α. Για την τοποθέτηση του ξύλινου δαπέδου ακολουθείται η εξής διαδικασία:

Εφαρμογή

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στο θέμα της προστασίας του ξύλου από την υγρασία. Για το λόγο αυτό, το σκυρόδεμα πάνω στο οποίο τοποθετείται το ξύλινο δάπεδο σφραγίζεται με εφαρμογή τριών στρώσεων ασφαλτικού γαλακτώματος.

Τρόπος κατασκευής

Συντήρηση

Η συντήρηση του δαπέδου απαιτεί την χρήση βρεγμένου μαλακού πανιού. Λάδια που περιέχονται σε ειδικές σκούπες πρέπει να αποφεύγονται γιατί θαμπώνουν και φθείρουν το βερνίκι. Μετά την πάροδο αρκετών χρόνων ανάλογα με την χρήση μπορεί να τριφτεί και να ξανα βερνικοθεί.

Εμπιστευθείτε την Terrain, για την κατασκευή παρκέ πατώματος για αθλητικές εγκαταστάσεις και αναβαθμίστε την ποιότητα του γηπέδου σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας