Κτιριακές Εγκαταστάσεις

Η TERRAIN, αναλαμβάνει την κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων (κυλικείου, γραφείων και αποδυτηρίων) προσαρμοσμένων στο χώρο για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και με κόστος κατασκευής μικρότερο εκείνου των συμβατικών από μπετόν κτιρίων. Οι κτιριακές κατασκευές, είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός γηπέδου και καλύπτουν επιπλέον ανάγκες των αθλητών και των θεατών που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Στην διαδικασία κατασκευής γηπέδου ανεξαρτήτως τύπου, περιλαμβάνεται η εγκατάσταση κτιριακών υποδομών σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οι τεχνικοί μας, έχοντας αναλάβει πληθώρα έργων στον τομέα των αθλητικών εγκαταστάσεων, προτείνουν λύσεις που αποτελούν επένδυση για το γήπεδο. Παρακάτω, θα βρείτε τα βασικά χαρακτηριστικά των κτιριακών κατασκευών της Terrain:

  1. Οι κτιριακές κατασκευές, διαθέτουν ξύλινη κεραμοσκεπή και τοιχοποιία από ελαφρομπετόν με μεγάλα παράθυρα από αλουμίνιο ή ξύλο.
  2. Τα κτήρια είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση καθώς και θέρμανση και αποχέτευση.
  3. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην εσωτερική διαρρύθμιση των χώρων ώστε αυτοί να είναι άνετοι και λειτουργικοί ακόμα και σε περιορισμένες διαστάσεις.
  4. Τα κτήρια παραδίδονται με πλήρη εξοπλισμό (ντουλάπες, είδη υγιεινής, φωτιστικά).
  5. Μπορούν επίσης να κατασκευαστούν σε έναν ή δύο ορόφους ανάλογα με τον χώρο που υπάρχει και τις απαιτήσεις του Club.

Εμπιστευτείτε τους έμπειρους τεχνικούς μας, για τις κτιριακές κατασκευές του γηπέδου σας. Δείτε δείγματα από έργα που έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία και πάρτε ιδέες για τη δική σας επένδυση!

Επικοινωνήστε μαζί μας