Κερκίδες γηπέδου

 

Οι κερκίδες γηπέδου, είναι απαραίτητες πλέον σε κάθε αθλητικό χώρο που διεξάγονται ομαδικά ή ατομικά αθλήματα σε επίπεδο επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό. Ανήκουν στο τμήμα του εξοπλισμού ενός γηπέδου και τοποθετούνται συνήθως με τις υπόλοιπες κτιριακές εγκαταστάσεις, κατά την κατασκευή γηπέδου. Οι κερκίδες συναντώνται σε όλα τα γήπεδα που διατίθενται για προπονήσεις και αγώνες και χρησιμοποιούνται από τους θεατές. Η Terrain, αναλαμβάνει έργα κατασκευής και ανακαίνισης γηπέδων και καλύπτει όλες τις ανάγκες των αθλητικών διαστάσεων όπως είναι οι κερκίδες. Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των κερκίδων και των εξεδρών κι είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των υλικών που τοποθετούμε και την αντοχή τους στην φθορά που προκαλεί ο χρόνος.

Τα συστήματα κερκίδων, διατίθενται σε διάφορα σχήματα, ποιότητες, συνδυασμούς σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα του χώρου, το πλήθος των θεατών και τον χαρακτηρισμό των θέσεων (θέσεις επισήμων, διακεκριμένες κ.λ.π.). Τα καθίσματα  μπορεί να είναι αναδιπλούμενα ή σταθερά, με πλάτη ή χωρίς, πλαστικά ή με μαξιλάρι. Τα συστήματα κερκίδων μπορεί να είναι σταθερά ή συρταρωτά με προστατευτικά κάγκελα και σκάλες. Οι μεταλλικές κερκίδες, αποτελούν δημοφιλή επιλογή και μπορούν να εγκατασταθούν σε κυκλικές, παραλληλόγραμμες ή πολυγωνικές κατασκευές. Σε περιπτώσεις που το γήπεδο είναι ανοιχτό, δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης στεγάστρου για προστασία από ήλιο και βροχή.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Terrain, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση κερκίδων σε επαγγελματικά και ιδιωτικά γήπεδα, με σκοπό να παραδώσουν ένα πλήρως εξοπλισμένο γήπεδο που θα προσφέρει άνεση παρακολούθησης αγώνων στους θεατές. Το κόστος των κερκίδων κυμαίνεται κι εξαρτάται από παράγοντες όπως οι διαστάσεις των κερδίκων, το είδος του υλικού της υποδομής και των καθισμάτων, του εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί και του προσωπικού που θα αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει και την αντικατάσταση φθαρμένων κερκίδων μεμονωμένα ή και στο πλαίσιο μιας ανακαίνισης γηπέδου. Έως σήμερα, έχουμε ολοκληρώσει με επαγγελματισμό και συνέπεια ένα μεγάλο αριθμό έργων για τοποθέτηση κερκίδας. Οι κερδίκες που τοποθετούμε συνοδεύονται από πιστοποιητικά και εγγύηση ασφαλείας.

Επικοινωνήστε σήμερα με τους επαγγελματίες τεχνικούς της Terrain, για να λάβετε την καλύτερη προσφορά στην κατασκευή και εγκατάσταση συστημάτων κερκίδας στο γήπεδό σας. Οι τιμές προσαρμόζονται με βάση τον προϋπολογισμό σας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα και να δημιουργήσουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας. Συνιστούμε πάντα την τακτική συντήρηση των κερκίδων και εγγυόμαστε ότι θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, να σας εξυπηρετήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας