Εταιρικό Προφίλ

Από το 1989, η αρτιότερη και πλέον καταρτισμένη εταιρεία στον τομέα σχεδιασμού και κατασκευής αθλητικών δαπέδων & εγκαταστάσεων, συγκροτημένη από στελέχη νέας γενιάς και έμπειρο εργατικό δυναμικό, μελετά και υλοποιεί μεγάλα και μικρά έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παρακολουθώντας τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις στην αγορά, η εταιρία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι σε θέση να προσφέρει άριστη ποιότητα ετοιμοπαράδοτων υλικών, με διεθνή πιστοποιητικά και εγγυήσεις στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Διαθέτοντας μόνιμα και εξειδικευμένα συνεργεία εφαρμογής, άρτιο ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, μπορούμε ν’ αναλάβουμε την πλήρη κατασκευή “με το κλειδί στο χέρι” οποιασδήποτε αθλητικής εγκατάστασης επιθυμείτε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ορισμένα από τα προϊόντα μας, μια σύντομη τεχνική περιγραφή της διαδικασίας κατασκευής των αθλητικών δαπέδων καθώς και πλήθος φωτογραφιών από τα έργα μας.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019

Επικοινωνήστε μαζί μας