ΓΗΠΕΔΑ ΒΟΛΕΪ

H εταιρεία μας, Terrain, παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για την κατασκευή και ανακαίνιση του γηπέδου βόλεϊ σας.

Κατασκευή γηπέδου βόλεϊ

Η κατασκευή γηπέδου βόλεϊ, μπορεί να γίνει με επαγγελματισμό και συνέπεια από τους έμπειρους τεχνικούς της Terrain. Τα γήπεδα βόλεϊ, μπορεί να είναι ανοιχτά ή κλειστά, ωστόσο η ομάδα μας, αναλαμβάνει την κατασκευή κάθε τύπου γηπέδου βόλεϊ, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής. Συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των κατασκευών γηπέδου και προμηθευόμαστε εγγυημένα και πιστοποιημένα υλικά. Προγραμματίζουμε όλα τα στάδια της κατασκευής, ενδεικτικά θα αναφέρουμε τα βασικά στάδια που ακολουθούμε.

 • Μελέτη & προσδιορισμός των προδιαγραφών του γηπέδου βόλεϊ.
 • Επίστρωση του εδάφους με ειδικό δάπεδο (PU, PVC, Παρκέ).
 • Τοποθέτηση ειδικής διαγράμμισης γηπέδου βόλεϊ.
 • Τοποθέτηση στέγασης εφόσον απαιτείται.
 • Τοποθέτηση περίφραξης.
 • Εγκατάσταση συστημάτων κερκίδας.
 • Κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων γηπέδου βόλεϊ όπως αποδυτήρια, κυλικείο κ.α.
 • Τοποθέτηση αξεσουάρ γηπέδου βόλεϊ όπως δίχτυ.

Βασικός μας στόχος, είναι να παραδίδουμε άρτιες και ασφαλείς κατασκευές για να απολαμβάνουν οι αθλητές και οι οπαδοί ωραία παιχνίδια. Το κόστος για την κατασκευή γηπέδου βόλεϊ δεν είναι σταθερό και αλλάζει ανάλογα τη χρήση και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί. Για παράδειγμα, ένα ιδιωτικό γήπεδο που κατασκευάζεται στον εξωτερικό χώρο μιας αυλής δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις και διαστάσεις με ένα επαγγελματικό γήπεδο βόλεϊ.

Συζητάμε μαζί σας τις ανάγκες σας και διαμορφώνουμε ένα φιλικό κοστολόγιο ώστε να προχωρήσετε με την επένδυσή σας. Συστήνουμε πάντα στους πελάτες μας, να πραγματοποιούν τακτική συντήρηση και έλεγχο στα γήπεδα βόλεϊ ώστε να βεβαιώνεται η αντικραδασμική προστασία του εδάφους αλλά και η σταθερότητα των δίχτυ και των υπόλοιπων υποδομών.

Ανακαίνιση γηπέδου βόλεϊ

Η ανακαίνιση γηπέδου βόλεϊ, μπορεί να γίνει απλά και οικονομικά με την βοήθεια της Terrain. Τα γήπεδα βόλεϊ, με την πάροδο των ετών, μπορεί να εμφανίσουν φθορές από την καθημερινή χρήση και να απαιτούν ανακαίνιση. Ακόμη, ο εκσυγχρονισμός των γηπέδων βόλεϊ, πολλές φορές επιβάλει νέες προδιαγραφές και κανόνες που πρέπει να τηρηθούν και άρα να γίνουν αλλαγές. Για όποιον λόγο και να γίνεται μία ανακαίνιση γηπέδου βόλεϊ, οι αξιόπιστοι τεχνικοί μας εγγυώνται ότι μπορούν να την πραγματοποιήσουν σύντομα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις εργασίες που πραγματοποιούμε στις ανακαινίσεις γηπέδων βόλεϊ.

 • Αλλαγή δαπέδου γηπέδου
 • Αλλαγή αξεσουάρ γηπέδου
 • Διαγράμμιση γηπέδου
 • Αντικατάσταση καρεκλών σε κερκίδες
 • Αλλαγή φωτισμού
 • Αλλαγή περίφραξης γηπέδου

Καλύπτουμε κάθε κατασκευαστική ανάγκη του γηπέδου σας και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Οι εργασίες μας, πραγματοποιούνται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να δείτε δείγματα ανάλογων έργων και να οραματιστείτε το δικό σας έργο. Οι ικανοποιημένοι μας πελάτες, αποτελούν απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Χρόνο με τον χρόνο ανανεώνουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά μας, ώστε να καλύπτουμε τις σύγχρονες ανάγκες σε αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα. Σύμμαχός μας σ αυτή την προσπάθεια, αποτελούν οι ισχυρές συνεργασίες που έχουμε με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον τομέα των γηπέδων.

Η Terrain, είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει καθημερινά και να σας δώσει επαγγελματικές λύσεις για να αποκτήσετε το γήπεδο βόλεϊ που επιθυμείτε. Επικοινωνήστε με τους έμπειρους συμβούλους μας,  για να λάβετε αναλυτικό κοστολόγιο και χρονοδιάγραμμα εργασιών για την ανακαίνιση του γηπέδου βόλεϊ. Μη διστάσετε να προχωρήσετε σ’αυτή την επένδυση γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας.

Δάπεδα

Υποδομές

Επικοινωνήστε μαζί μας